Do tematu zmiany wizerunku przychodni podeszliśmy kompleksowo. Początkowo zrobiliśmy plansze koncepcyjne, zaprojektowana została elewacja, która miała na celu zmienić  całą bryłę budynku – podwyższając ją optycznie, ukryć  różne kolory okien, rynny i nierówności dachu. W zastosowaniu blacha aluminiowa, siatka perforowana i kamień.

Część recepcyjną z założenia chcieliśmy  utrzymać w bardzo nowoczesnej stylistyce, jasnej, czystej, delikatnie nawiązującej do kolorystyki logo przychodni.

Gabinety również przeszły częściową metamorfozę, prace się wciąż w toku.

  • Architekt

    Joanna Kos-Majewska – koncepcja + wizualizacje Natalia Rogowska – plansze koncepcyjne, rysunki techniczne, spis materiałowy

  • Zakres prac

    Plansze koncepcyjne, układy funkcjonalne, wizualizacja, projekt wykonawczy, spis materiałowy